Om ARM- Medlemskab- Kontakt Os- Links
FÆLLESKAB, BRODERSKAB, ÆDRUELIGHED

Personer der overvejes som nye medlemmer af et chapter er potentielle medlemmer. Det er ikke påkrævet at køre et specifikt mærke af motorcykel ej heller behøver man at følge et specielt 12-trins program for at være medlem.
Sædvanligvis påkræves det at man præsenterer sig selv som et potentielt medlem for det lokale chapter. Nogen gange kan et ARM-medlem også kontakte en person og ARM-medlemmet, forklarer så lidt om ARM og inviterer det potentielle medlem til et møde.

Hvis du gerne vil søge om medlemskab kan du sende et brev til:
A.R.M. International, 1503 Market St.,
LaCrosse, WI 54601, USA.
Eller du kan udfylde vores Medlemskab Information Request Form. Vi vil så kontakte det nærmeste chapter (eller det chapter som du/I ønsker medlemskab af) og de vil så tage kontakt til dig/jer.

Der er 3 måder at opnå medlemskab i ARM på: Full Patch, Associate, og Association medlem. Nedenunder beskrives det påkrævede for hver type medlemskab. Undtagelser for de påkrævede betingelser vil blive overvejet på individuel basis.

Betingelser for Full patch medlemskab: Mand med motorcykelkørekort som er aktivt involveret i helbredelse fra alkohol og/eller stofmisbrug. Skal eje, leje eller legalt råde over en motocykel på minimum 500cc og kunne deltage i chapter-møder og træf.

Associate medlemmer er enten koner eller kærester til et Full patch medlem. Et associate medlem skal aktivt støtte deres sponsor i hans helbredelse fra AODA

Association Members Er mennesker som ikke tilhører de 2 ovenståendede kategorier men som støtter formålet og filosofien af vores Association. Disse medlemmer får et mindre patch som ligner vores "center" patch med ordene "Association of Recovering Motorcyclists" i ydercirklen. Association medlemmer modtager, hvert kvartal vores newsletter. Ofte er de lokale chapters i nær kontakt med deres Associate Medlemmer.

Proceed to Online Form